Lid worden?

Aanmelden

Aanmelding van nieuwe leden vindt in de regel plaats met ingang van de datum waarop de opleiding start. Reeds gebrevetteerde duikers kunnen zich ook in de loop van het jaar aanmelden.

Contributie

Inschrijfkosten bedragen EUR 175,-. Hiervoor ontvang je tevens een logboekje, een cursusboek van de NOB (Nederlandse Onderwatersportbond) en wat promotiemateriaal in een map. De contributie bedraagt EUR 12,50 per maand voor senioren en EUR 6,25 per maand voor junioren. Maandelijks zul je het NOB-tijdschrift "Onderwatersport" ontvangen. De kosten hiervoor zijn in de contributie verrekend. De contributie kan maandelijks automatisch worden overgemaakt op girorekening NL11INGB0005941460 t.n.v. Duikteam de Watergeuzen te Etten-Leur.

Medische aspecten

Voordat men daadwerkelijk kan gaan duiken, dient er een medische keuring plaats te vinden. Dit betreft een verplichte drie-jaarlijkse keuring en kost ongeveer EUR 50,- per persoon. Voor duikers die 50 jaar of ouder zijn geldt een jaarlijkse keuringsplicht.
Om het jaar wordt er door de vereniging een cursus reanimatie georganiseerd. De kosten betaalt de vereniging.button informatie nieuwe leden aanmeldingsformulier